023 - 808 02 26

Specialist in Beton Ciré in Haarlem

Populaire betonlook

De betonlook is een speciale look voor het interieur die kan worden verkregen door verschillende wandafwerkingen. Een bekende wandafwerking is Beton Ciré, een exclusieve betonstuc bestaande uit cement en hars. De betonlook beoogt, zoals de naam al zegt, een uitstraling van beton welke perfect past in een industrieel design.

Bent u geïnteresseerd in ambachtelijk stucwerk en houdt u van een robuuste uitstraling? Overweeg eens een kijkje te nemen in onze showroom. Wij werken met het product van Cemcolori, een duurzame en milieuvriendelijke betonstuc beschikbaar in 23 kleuren. Het product is niet alleen geschikt voor de betonlook. Er kunnen ook andere interieurstijlen mee gecreëerd worden. Door de speciale wrijvingstechniek die wordt gebruikt bij het aanbrengen van de betonstuc kunnen verschillende structuren in de laag aangebracht worden. Op die manier kan er bijvoorbeeld ook een leer, metaal of roest look verwezenlijkt worden.

Mogelijkheden betonlook stuc

De betonstuc geeft een kalme en serene uitstraling. Door de strijkbewegingen bij het aanbrengen van de betonstuc wordt een rotsachtige tekening gecreëerd. Hierdoor krijgt de muur of de vloer een zeer natuurlijke uitstraling. Een betonlook muur leent zich ook uitstekend voor het combineren met andere materialen. Een badkamer met een betonlook vloer en muur zouden erg goed gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld houten accenten.

De betonstuc van Cemcolori is volledig waterdicht en is dus ook zeer geschikt voor de badkamer of keuken. Dit zijn de mogelijkheden:

Betonlook realiseren in Haarlem?

Er zijn verschillende producten op de markt waarmee de betonlook gecreëerd kan worden. Sinds een aantal jaar werken wij in Haarlem en omgeving met de betonstuc van Cemcolori. Dit doen wij met erg veel plezier. Met Cemcolori wordt een betonlook stucen voor ons erg prettig. Ook onze klanten zijn erg te spreken over de kwaliteit van het resultaat:

Prachtig betonlook stucwerk

Wij zijn zeer te spreken over het werk van JG Stukadoors. Een paar weken geleden hebben we onze woning in Bussum volledig laten renoveren door dit stukadoorsbedrijf. Het resultaat is echt prachtig. De communicatie en afhandeling verliep uitstekend, ook de prijs/kwaliteit verhouding was het zeker waard. Prachtig werk geleverd mannen!
Martijn Tillemans

Vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van stuc betonlook? Neem gerust contact op door te bellen naar 023 - 808 02 26 of vul het contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Waarom kiest u voor JG Stukadoors?

  • Gespecialiseerd in ambachtelijk stucwerk
  • Beton Ciré van hoogwaardige kwaliteit
  • Erkende stukadoors

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Bloemendaal, Zandvoort, Hillegom, Kaag, Lisse, Voorhout en omgeving.

Hoofdvestiging