023 - 808 02 26

Specialist in Beton Ciré in Haarlem

Betonlook keuken

De keuken is een ruimte met veel bedrijvigheid. Het is belangrijk om een fijne sfeer in de keuken te hebben. Moet u na het werk nog de keuken induiken? Niet alleen is een praktische keuken dan erg handig, ook een mooie keuken draagt bij aan met plezier in de keuken staan. Met een betonlook keuken wordt een ruimte van kalmte en eenheid gecreëerd. Een vloer of wand van Beton Ciré straalt rust uit. Bovendien is een betonstuc keuken erg praktisch.

Is Beton Ciré geschikt voor de keuken?

Beton Ciré is een redelijk nieuw product. Er zijn bij de consument nog veel onduidelijkheden over de werking en geschiktheid van het materiaal voor vochtige ruimtes zoals de keuken. Wij nemen deze onduidelijkheden graag bij u weg.

Doorgaans wordt de achterwand van de keuken afgewerkt met tegels of een ander makkelijk schoon te houden materiaal. Beton Ciré is waterdicht en net zo gemakkelijk schoon te houden als tegels. U kunt Beton Ciré dus mooi door laten lopen tot aan uw keukenblad.

Beton Ciré keuken realiseren

Is uw keuken toe aan vernieuwing en overweegt u een betonlook achterwand keuken? Wij werken al een aantal jaren met zeer goede betonstuc. Er worden twee lagen van rond de 2 tot 3 millimeter van deze betonstuc op de muur aangebracht. Dit kan gewoon over uw oude tegelwerk in de keuken aangebracht worden. Er is dus geen hak-of breekwerk nodig. Dit geldt voor de meeste toepassingen van Beton Ciré.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Waarom kiest u voor JG Stukadoors?

  • Gespecialiseerd in ambachtelijk stucwerk
  • Beton Ciré van hoogwaardige kwaliteit
  • Erkende stukadoors

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Bloemendaal, Zandvoort, Hillegom, Kaag, Lisse, Voorhout en omgeving.

Hoofdvestiging