023 - 808 02 26

Specialist in Beton Ciré in Haarlem

Voordelen betonlook muur

Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor een betonlook muur of vloer. Qua stijl zijn er met ons Beton Ciré zeer veel mogelijkheden, maar ook praktisch gezien kent het materiaal veel voordelen. Het feit dat Beton Ciré een naadloze wandafwerking is, maakt het zeer onderhoudsvriendelijk. De naden hoeven, zoals bij tegels, niet regelmatig schoongemaakt worden. Heeft u tegels of ander materiaal tegen de muur? Beton Ciré kan op bijna alle ondergronden aangebracht worden. Een ander belangrijk voordeel is dat Beton Ciré volledig watervast en proteïnevrij, en dus schimmelwerend is. Dit zorgt ervoor dat het materiaal zeer geschikt is voor vochtige ruimtes.

Betonlook op muur: werkwijze

Bij een betonlook muur denkt u misschien aan een dikke laag beton. Een Beton Ciré muur is echter een dun laagje van 2 tot 6 mm. Eerst wordt de ondergrond voorbehandeld met een primer, waardoor de Beton Ciré goed hecht aan het oppervlak. Vervolgens wordt de eerste laag aangebracht, welke nog niet netjes hoeft te zijn. De tweede laag wordt met een speciale wrijftechniek aangebracht. Op basis van kleuren en technieken kunt u zelf kiezen voor een bepaalde structuur op de wand. Met behulp van een coating krijgt de muur ten slotte een extra beschermlaag.

Interesse in een betonlook wand?

Bent u geïnteresseerd in een betonlook wand en wilt u van A tot Z geholpen worden? In Haarlem en omgeving is De vakman al jaren actief als stukadoorsbedrijf. Wij luisteren graag naar uw wensen en stellen samen met u een plan op voor de aanpak van uw woonkamer, keuken, badkamer of andere ruimte. Ook voor uw bedrijfspand kunt u ons inschakelen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 023 - 808 02 26 of via het contactformulier op onze website.

Waarom kiest u voor JG Stukadoors?

  • Gespecialiseerd in ambachtelijk stucwerk
  • Beton Ciré van hoogwaardige kwaliteit
  • Erkende stukadoors

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Bloemendaal, Zandvoort, Hillegom, Kaag, Lisse, Voorhout en omgeving.

Hoofdvestiging