023 - 808 02 26

Specialist in Beton Ciré in Haarlem

Betonlook sanitair

Misschien kent u de Marokkaanse badhuizen wel. Traditioneel worden deze badhuizen afgewerkt met waterdichte tadelakt. Het aanbrengen van tadelakt is echter erg arbeidsintensief en het materiaal vereist veel onderhoud. Beton Ciré is uitermate geschikt voor sanitair. Het is veel makkelijker aan te brengen en vereist ook erg weinig onderhoud. Wilt u een Marokkaans badhuis creëren of uw sanitair renoveren? Wij kunnen voor u een Beton Ciré wc of badkamer realiseren.

Werkt Beton Ciré in de badkamer?

Voor wandafwerking zijn er enorm veel producten op de markt. De standaard wandafwerking in de badkamer zijn tegels. Tegenwoordig zijn er echter veel meer mogelijkheden, zoals Beton Ciré. Onder de naam “Beton Ciré” worden veel verschillende soorten producten verkocht. Wanneer u een betonlook badkamer wilt laten realiseren is het erg belangrijk dat het juiste product wordt gebruikt. Maar hoe weet u of het juiste product wordt gebruikt en of het product het gewenste resultaat levert? Veel producten worden onder de naam Beton Ciré verkocht, maar hebben de beloofde eigenschappen niet.

Beton Ciré badkamer

In de badkamer of het toilet is de belangrijkste voorwaarde dat het materiaal waterdicht is. Helaas komt het vaak voor dat het stucwerk in de inloopdouche na twee weken weer vlekken gaat vertonen of dat het afbrokkelt. Er is dan een mengsel van gips of kalk gebruikt dat niet waterbestendig is. Vaak mist er een coating die als beschermlaag dient. De vakman is heel duidelijk over de materialen die het bedrijf gebruikt. Door de jaren heen heeft de betonstuc van Cemcolori zichzelf bewezen. Een betonlook in de badkamer, maar ook een betonlook toilet realiseren wij voor u. Vraag gerust naar de mogelijkheden van Beton Ciré voor uw badkamer in Haarlem!

Waarom kiest u voor JG Stukadoors?

  • Gespecialiseerd in ambachtelijk stucwerk
  • Beton Ciré van hoogwaardige kwaliteit
  • Erkende stukadoors

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Bloemendaal, Zandvoort, Hillegom, Kaag, Lisse, Voorhout en omgeving.

Hoofdvestiging