023 - 808 02 26

Specialist in Beton Ciré in Haarlem

Op zoek naar een betonlook vloer in Haarlem?

Steeds meer mensen verruilen hun houten vloer of laminaat voor een vloer met een betonlook. Beton is sterk en stevig materiaal en Beton Ciré geeft een mooie robuuste uitstraling. Afhankelijk van de kleur en de structuur waarvoor gekozen wordt kan een moderne strakke sfeer of een klassieke sfeer gecreëerd worden.

Een betonlook vloer kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. U kunt kiezen voor tegels met een betonlook of voor een gietvloer met betonlook. Een échte betonlook wordt echter eigenlijk alleen verkregen met Beton Ciré, een mengsel van cement en kunsthars. Beton Ciré is dus eigenlijk een cementmengsel dat geschikt is voor in huis. Maar hoe geschikt is het materiaal voor de vloer?

Kwaliteit Beton Ciré vloer

Cement is van zichzelf zeer sterk materiaal. Om het materiaal geschikt te maken voor toepassing binnenshuis is er kunsthars aan toegevoegd. Dit maakt het mengsel flexibel en geschikt voor wanden en vloer. Het materiaal hecht aan een groot aantal typen ondergronden, is slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk. De producten waar wij mee werken zijn volledig watervast en kunnen dus ook in vochtige ruimtes toegepast worden. U hoeft dus ook niet bang te zijn om te knoeien op een Beton Ciré vloer. Beton Ciré is daarnaast geluiddempend en dus ook perfect voor in een appartementje op een bovenverdieping. Ten slotte kan Beton Ciré prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Kortom, vele voordelen!

Betonstuc vloer specialist in Haarlem

De vakman is een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf dat graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de branche. Komen er nieuwe interessante producten op de markt, dan weten wij ervan af. Niet elk product is succesvol en wij selecteren de producten waarmee wij werken dan ook zorgvuldig. Wij werken alleen met producten die hun kwaliteit hebben bewezen. Voor betonstuc voor vloeren hebben wij gekozen voor Cemcolori, een betrouwbaar producent van betonstuc. Woont u in Haarlem of omgeving? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiest u voor JG Stukadoors?

  • Gespecialiseerd in ambachtelijk stucwerk
  • Beton Ciré van hoogwaardige kwaliteit
  • Erkende stukadoors

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Bloemendaal, Zandvoort, Hillegom, Kaag, Lisse, Voorhout en omgeving.

Hoofdvestiging